Dwayne Johnson Hayalindeki Role Kavuşuyor

 

Johnson, Hollywood kariyerine başladığından beri efsanevi Hawaii hükümdarı Kral Kamehameha’yı canlandırmak istiyordu. Polinezya ve Hawaii köklerinden her zaman gurur duyan Johnson, Deadline’nın haberine göre, tarihi aksiyon filmi “The King”in başrolünde yer alacak. Daha önce, Johnson başka bir Hawaii kahramanı, Disney’in Moana‘daki mitolojik karakteri olan Maui’nin bir versiyonunu canlandırdı ancak animasyon olan filme sadece sesi ile katkı sağladı. Muhtemelen The King, Johnson’u Jumanji: Welcome to the Jungle da dahil olmak üzere birkaç film çektiği Hawaii’ye geri getirecek. 1700’lerin sonlarında geçecek olan filmin yönetmeni ise Geleceğe Dönüş filmlerinin de yönetmeni olan Robert Zemeckis.


Çeviren: Kayhan Oğuzhan Bali

Peki Kral Kamehameha kimdir?

Kamehameha, doğumundan bu yana hayatını kuşatan kehaneti yerine getiren ve savaş içinde olan Hawaii adaları halklarını birleştiren ilk kraldır. Hawaii’nin kaderinin kontrolünü ele geçiren Kamehameha diğer adalılarla birlikte, tehlikeli ama cennet gibi görünen adaların kıyılarında ortaya çıkmaya başlayan kaşifler ve yabancı Avrupa gemileriyle ticaret yapmayı ve kültürlerini ilerletmeyi başarmış birisidir.

Neden Dwayne Johnson?

*Görüntü, Jumanji: Welcome to the Jungle’dan alınmıştır.

Güçleri: Korkusuz, Tırmanma, Hız, Bumerang, İçin için yanmak.

Zayıflıkları: Yok.

Yetmez mi?

Johnson şu anda Jungle Cruise üzerinde çalışıyor ve kısa bir süre sonra Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi Hobbs And Shaw filminin çekimlerine başlayacak. Ayrıca kendisi HBO’nun Ballers dizisinin de başrolü. The King filminin çekimleri muhtemelen 2020‘de başlayacak.

Kaynak: movies.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir